Mereka Sudah, Awak Bila Lagi??

~~Welcome~~

Ini adalah blog peribadi kepunyaan seorang perempuan kampung :)

Saturday, April 20, 2013

Segmen | BEN ASHAARI dan WEECLICKS

Assalamualaikum wbt...

[klik sini]
Hai! Abang Ben ada buat segmen baru tau, tajuk macam kat atas tu. Dan segmen ni berlangsung hari ini sahaja, akan ditutup pada pukul 5 petang ini (20 April 2013). So, Hurry up guyss +_+


Abang ben tanya kenapa aku nak menjana pendapatan dari internet?

Haa agak-agak kenapa?
:
:
:
Jawapannya..sebab aku ni doploh empat jam online. Sampai broadband aku pun dah LIMIT sangat-sangat sebelum sampai 17hb (sebab broadband aku akan renew data setiap 17hb,hihi). Jadi disebabkan aku ni kaki bangku internet, maka sesuai sangat lah aku menjana pendapatan dari internet. Bak kata orang, sambil menyelam, sambil minum air, sambil berinternet, sambil buat duit. Tak gitu??? (sambil kenyit-keyit mata)

Jadi duit dari internet tu boleh la dibuat bayar broadband tiap bulan. Bijak tak??kihkihkih


Oh ye..untuk yang baru berkunjung ke blog Perempuan Kampung Moden ni, Selamat Datang! 
Hai saya Zai, owner blog ni. Jangan risau saya tak makan orang. Hihi. Drop ur link, and  I will visit ur blog (sooner or later, don't worry) BUT don't SPAM ok! ^_^


P/S: Bagi yang takde blog pon boleh join contest ni www.weeclicks.com.my (contest berlangsung sehingga 18/6/2013)


* Happy Weekend *


12 comments:

Khadijah Firdaus said...

nice to meet u adik... belajar lagi ke?

zainatul abu bakar said...

Khadijah Firdaus: Nice to meet u kak, hehe. Skrg tengah praktikal, then pas tu grad la :)

cik yaya said...

balas kunjungan kakak ^_^ yaya follow sini ^_^
selamat malam

Cik Ummi said...

haha..
duit yang dapat,bayar broadband..pastu dapat duit lagi.. macam tu lah cycle nya.. haha .. lawak lah zai ni =P

Cik ummi singgah balas n follow sini.. wee ~

http://sayacikummi.blogspot.com

zainatul abu bakar said...

cik yaya & cik ummi: Thanks drop by,hihi ^_^

Normila Muhamad said...

as salam sis. im returning ur visit. blog yg happening..keep it up

NAJIHAH HASIN said...

Salam ziarah. Nice blog. Done follow you.. jemput dtg sini jgk yep.. http://haziyatulnajihah.blogspot.com

||aLeaSaRa|| said...

slm ptg yg ceria.dr segmen yg sama.Gigil jari nak bw laju2 ni.All the best,ye!

http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Dalia said...

Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
done follow you.. follow me back ya! thanks!

http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

9n0L4 said...

dtg dari segmen yg same. follow sini. lucky no 270. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Zee Suhaini said...

salam..singgah balas dari segmen yang sama..

adzairdawati makdara said...

mak dara dtg dr segmen yg sama :)