Mereka Sudah, Awak Bila Lagi??

~~Welcome~~

Ini adalah blog peribadi kepunyaan seorang perempuan kampung :)

Saturday, December 1, 2012

Giveaway For Followers blog fizgraphic.com, azhafizah.com, duniashida.com & kisahemasputih.com

Assalamualaikum wbt...


Pagi ni jalan-jalan ke blog azhafizah.com dan terbaca tentang giveaway ni. Gabungan 4 blogger lagi u..hehe. Hadiah pon best jugak. Tiba-tiba hati melonjak-lonjak nak join. Maka, dengan itu terhasillah entri ini sebagai salah satu syarat penyertaan. Senang je syarat-syarat nak join GA ni.

1. Buat satu entry dan letakkan banner GA (backlink)



2. Letak link sponsor (fizgraphic.com, azhafizah.com, duniashida.com & kisahemasputih.com) di bloglist & adalah lebih baik follow la blog mereka.

3. Publish entri dan letakkan link di comment entri [KAT SINI]



11 comments:

Emas Putih said...

Thanks join :)Syarat lengkap :)Thanks :)

sha (chirp chirp) said...

all the best!

singgah sambil follow sini! :D #206

jom join 1st GA sha pulak! http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2012/11/1st-giveaway-by-chirp-chirp.html

tirahzairi said...

all da best :)

محمد رازيق said...

all the best ya. :)

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

Nasuha said...

hadiahnya menarik..

Azhafizah Md Nor said...

Thanks sudi join.All the best sayang!

Chocolate said...

jom join nie!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

♕tashyra said...

follow sini :) #214

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html
Niena dah follow blog ni .. Meh follow blog Niena semula ..
Jom singgah blog Niena pula .. =)

Jom join segmen pencarian bloglist Niena .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-bloglist-december-by.html

Cik Fie said...

saya datang dari GA yg sama . Done follow awak . Follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/12/giveaway-for-followers.html