Mereka Sudah, Awak Bila Lagi??

~~Welcome~~

Ini adalah blog peribadi kepunyaan seorang perempuan kampung :)

Friday, November 9, 2012

First GA by TirahZairi

Assalamualaikum...


Salam Jumaat untuk semua readers Blog Perempuan Kampung Moden. Semoga awak semua ceria selalu :D 

Tadi singgah blog classmate aku Tirah Zairi, rupa-rupanya dia ade buat GA laa..hehe. Sori awak kite dah lama tak blogwalking. So, alang-alang dah singgah blog beliau, ape salahnya aku join kan. haha. Mari ramai-ramai support Tirah untuk fisrt GA yang dianjurkan beliau. Aku pon tak pernah buat GA lagi, hehe. Aku rase nak buat segmen la kat blog aku ni. Mula-mula nak tengok dulu laa..ade ke tak orang yang join. Buatnya takde orang yang join nanti..malu lah aku, haha (saya memang pemalu orangnya, hehe). Lepastu baru lah aku bercadang nak buat GA. So..stay tuned!hehe



Sebagai blog yang mempunyai follower seramai 194 orang (setakat entri ni ditulis, dan aku rase tak kan bertambah pon dalam mase beberapa minit ni,hehe)..dengan bangganya saya menyatakan disini bahawa saya:








**************************

Kalau nak join..sila jangan segan silu klik slogan "Bukan.Retis.Fofular". Dengan itu aku nak tag rakan blogger berikut:


NotaKaki: Cepat join sebelum terlambat, tarikh tutup 10/11/2012 (Esok)


6 comments:

tirahzairi said...

zai...thanks sbb join!!!

tirah dh letak link dlm list peserta...

fatin amalina husna said...

salam perkenalan..
husna dari segmen yg sama..saja jenjalan sini..=)

singgah balik jom..
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/11/giveaway-first-ga-by-tirahzairi.html

Aida Omar said...

Good luck dear aida pun join GA yang sama :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/first-ga-by-tirah-zairi.html

Haziqah and atiQah said...

join jom : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

Miss Cupcake said...

Hello, drop here for a while. :)
http://misscupcakeworldstory.blogspot.com/

Maria Menado~ said...

Salam perkenalan... hye. saya pon gadis kampung juga, cuma mungkin kurang moden. kihkih.

Hye, saaya dari segmen sama~~