Mereka Sudah, Awak Bila Lagi??

~~Welcome~~

Ini adalah blog peribadi kepunyaan seorang perempuan kampung :)

Sunday, September 30, 2012

SEGMEN: Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

Assalamualaikum wbt...


Baru balik dari blogwalking ke blog Naz (lap peluh)..dan jumpe satu segmen yang menarik. Segmen yang dianjurkan oleh Nabila Medan yang aku rase menarik sebab aku suka tangkap menagkap nih, hahaha. Tangkap? Yelah tangkap-tarik-tambah follower. Bukanlah aku kejar populariti. Tapi cuma nak lebih ramai orang kenal blog aku ni. Blog seorang perempuan kampung. Memang tak popular. Tapi aku harap ramai yang akan tau kewujudan blog ni. Melalui segmen macam ni jugak la salah satu alternatif aku untuk kenal lebih ramai blogger (Y)

[KLIK SINI]


Ok, ni printscreen blog Perempuan Kampung Moden :)


Thanks kepada yang sudi follow :)

Aku dengan ini men"tag" rakan blogger yang juga merupakan ex-roommate aku, Fatin




NotaKaki: Jom lah ramai-ramai join segmen ni ;)






16 comments:

Nur Razlinda said...

salam,done follow you !
terjah dari segmen yg sama..
salam ukhwah..jom follow back ! :D

Cik Ija Akmal said...

dr segmen sama :)
done follow u :))
http://ijaakmal.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Shah Eira said...

segmen yg sma thank sudi singgah and follow . done follow back XD

Nurul Aini said...

Salam, singgah sini dan follow juga. :)

http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

dEdEQ dE wIshEs said...

172 .. DONE FOLLOW CINI YUNK ..

irwan alessa said...

done follow blog awk yang ke #174

dtg dari segmen sama

follow me back ok??

Aei Amrun said...

done follow u...
jalan2 la sini plak.. :)

http://aeidahlatiff.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

cik kD.. said...

salam.... saya dah follow sini...jom follow saya jugak
http://kembaradrumstik.blogspot.com/2012/10/tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

saedah syakir said...

salam.... i am following you...lets follow me too... tq...love you
http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/09/tangkap-follwer-sebanyak-mungkin.html

aisyah humaira' said...

dtg terjah dari segmen sama !!
done follow here :)
http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini sambil follow,

Jom follow saya jugak,

Terjah sini,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Nelly The Strange said...

tahniah !
:)

Fatihah Jakfar said...

Done follow!Jemput singgah blog saya eh!
http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Diera Tekikushika said...

sampai dah ke blog awak. salam perkenalan. jom g blog saya meh =)


http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

FL blogh0use said...

yuhuu !! datang dari segmen yang sama.
salam perkenalan ! =)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html