Mereka Sudah, Awak Bila Lagi??

~~Welcome~~

Ini adalah blog peribadi kepunyaan seorang perempuan kampung :)

Monday, September 17, 2012

Header Baru

Assalamualaikum wbt...


Lama sungguh tak update blog ni ye. Maklumlah aku baru habis cuti sem. Sepanjang cuti sem ni memang aku jarang online disebabkan rumah aku takde internet. Memang dah lama dah nak letak header baru..sebelum ni pun lama betul blog ni tanpa header, haha.


Memandangkan aku nak buat header sendiri, maka aku pun bertungkus-lumus (iye ke?) belajar photoshop. Hasil belajar dari youtube, menuntut dari kawan...maka terhasil lah header seperti diatas. Ok tak? Harap maklum la...saya budak baru belajar, memang hasilnya tak kemas sikit...tapi itu pun dah cukup membanggakan, tak sangka aku dapat buat header sendiri menggunakan photoshop, hahahaha.


Ok jumpe lagi dalam next entri ;)


2 comments:

♥ MRS NON ♥ said...

salam kenal..

nice header dear...gud trying!~ :)



fee free to visit my blog..

http://mrsnon.blogspot.com/

yoon da-hyun said...

follow sini
visit me @ http://www.appledahyun.blogspot.com/