Mereka Sudah, Awak Bila Lagi??

~~Welcome~~

Ini adalah blog peribadi kepunyaan seorang perempuan kampung :)

Friday, October 12, 2012

NuffnangX: Social Blog Stalking

Assalamualaikum wbt...
Selamat malam si kacak dan si cantik sekalian (kembang hidung korang ye) ^_^


Hurmmm penah dengar pasal NuffnangX?? Tau ape bende jadahnya NuffnangX tu? Kalau tak tau mari sini aku habaq mai. NuffnangX ni adalah satu applications yang boleh didownload di telefon pintar masing-masing untuk stalk blog-blog kegemaran korang. Haaaa..korang kan suka stalk-stalk neh..hahahaha. Dengan adanya NuffnangX ni boleh la korang baca blog kegemaran dengan laju, dan pantasnya. Yang best nya boleh chat dengan blogger-blogger kesayangan korang. Haaa..amacam??


NuffnangX ni boleh download di Android market bagi pengguna android, dan bagi pengguna iphone taulah korang kat mane nak download kan. Aku tak pakai iphone, so aku tak taulah kat mane kan, hahaha. 

Senang kan..dengan adenya apps ni, bolelah korang mengisi masa lapang dengan membaca blog walau dimana jua anda berada. cewah! Tak perlu susah-susah nak bawak lappy kehulu kehilir sekarang, zaman makin maju beb! haha.


Bila aku tau pasal NuffnangX dengan lajunya terus download dan follow blog-blog kegemaran iolls~~ Budak Lelaki Sebelah PintuYuyu ZulaikhaMaria ElenaIrine Nadia MarcelloFatin LiyanaMr. K (haa..ni memang list wajib bace la)


Dan akhir sekali..aku menyeru korang semua, download lah NuffnangX dan kalau sudi follow lah blog i yang tak seberapa ni uollss~~ http://perempuankampungmoden.blogspot.com








2 comments:

Nasuha said...

skrng bru tahu. mula2 tertnya2 apa nuffnangx tu .

Khalilah MNor said...

Nuffnang pun masih merangkak2 nak bukak, nuffnangX lagi penin... hehehe :D Thanks for the info ye..