Mereka Sudah, Awak Bila Lagi??

~~Welcome~~

Ini adalah blog peribadi kepunyaan seorang perempuan kampung :)

Wednesday, January 22, 2014

Giveaway Birthday Azhafizah

Assalamualaikum wbt...


<<Klik Sini>>
Giveaway datang lagi! Kali ni giveaway dari kak Fiza (azhafizah.com) bersempena dengan  birthday beliau pada bulan hadapan. Maka dengan itu Zai nak tujukan satu lagu yang cukup indah khas untuk kak Fiza. Hayati lirik lagu ni ok. hehe.

Lebih Indah
Pelangi..
Terlihat tika adanya
Titisan hujan begitu resam alam
Perlu ada kepelbagaian
Cabaran dan dugaan
Membuat hidup lebih indah

Disekelilingmu ada dinding dinding
Yang menghadangi dan menghalangi
Disekelilingmu ada laut-laut
Yang menghampari dan merintangi
Jiwa serta raga
Cinta jiwa cinta
Kau harunginya
Kau harunginya

Umpama
purnama jingga
Cantiknya..di langit senja
Warnanya yang tercipta dari debu zarah udara
mengajar hidup kita  ragam tak menghasil yang indah

Disekelilingmu ada dinding dinding
Yang menghadangi dan menghalangi
Disekelilingmu ada laut-laut
Yang menghampari dan merintangi
Jiwa serta raga
Cinta jiwa cinta
Kau harunginya
Mengharunginya

Tiada yang mustahil di dunia
Segalanya mampu ditawan
Sejauh mana kemahuan
Demi ke sana

Disekelilingmu ada dinding dinding
Yang menghadangi dan menghalangi
Disekelilingmu ada laut-laut
Yang menghampari dan merintangi
Jiwa serta raga
Cinta jiwa cinta
Kau harunginya
Mengharunginya


Sorry ye kak..mampu bagi lirik je. Tak mampu nak nyanyikan. Bukan apa takut tiba-tiba hujan turun dengan lebatnya nanti. Dahla sekarang ni sejuk kemain. Huhuhu. Apapun lagu ni memang indah kan? Begitu juga Zai harapkan kehidupan akak akan sentiasa indah dan lebih indah dari hari ke hari bersama suami dan keluarga tersayang. Moga selepas ni bertambah indah dengan kehadiran permata hati akak dan suami. Insyaallah, Zai doakan. Amin.


Apa lagi, jom join giveaway dari kak Fiza ni. Tak rugi apa pun. Join je giveaway ni dah dapat softcopy calendar 2014 dekstop wallpaper. Tapi apa yang lagi best, anda berpeluang dapat hadiah di bawah:

TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]


Syarat-syarat penyertaan boleh <<Rujuk Sini>>


NotaKaki: Happy Birthday in advance, Kak Fiza! Hee :D






13 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best yer...

Azhafizah Md Nor said...

Aminn..terima kasih zai sudi join.All the best.Wallpaper dah send via email :)

zainatul abu bakar said...

Ok. Tq kak fiza :)

zainatul abu bakar said...

Thanks kak farah :)

Aniq Bukhary said...

Semoga berjaya :)

Free Just 4 U said...

Singgah...dari segmen yang sama

ummiaisys said...

salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

Budu Bilis said...

Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

zainatul abu bakar said...

Thanks Aniq :)

zainatul abu bakar said...

Good luck :)

zainatul abu bakar said...

All the best ummiaisys :)

zainatul abu bakar said...

Good luck budu bilis :)

fiqah hamed said...

Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
Good luck dan selamat bersegmen