Mereka Sudah, Awak Bila Lagi??

~~Welcome~~

Ini adalah blog peribadi kepunyaan seorang perempuan kampung :)

Thursday, June 27, 2013

Segmen Bloglist Julai Blog Paly

Assalamualaikum wbt..

Malam ni rasa nak join segmen yang dianjurkan oleh Blog Paly ni. Sebenarnya masa kat ofis ade terbaca pasal segmen ni. Tapi ye la kan..takkan aku nak berblogging plak kan. Jadinye aku biarkan la dengan harapan balik nanti aku nak join. Tapi hampeh sebab aku bizi dan balik lambat. Balik lambat, letih dan ngantuk lagi, akhirnya aku lupe. Tapi nasib baik aku terbaca entri Paly yang segmen ni tinggal 4 jam lagi. Alhamdulillah dapat la jugak join kan. Hehe =)


Hai Paly!(kenyit mata sket, hehe) Harap-harapnye awak sudi letak Blog Perempuan Kampung Moden dalam bloglist Julai Blog Paly ye. Lepasni dah boleh update selalu blog ni sebab tuan blog ni dah nak abis praktikal, hoyeahhh! Eii tak sabarnye...esok last day praktikal!


Oklaa, rakan-rakan blogger yang lain..jemputlah BW ke blog Perempuan Kampung Moden..Insyaallah I will visit ur blog sooner or later, dun worry k ^_^


nak join klik sini cepat!

NotaKaki: Segmen tamat pada pukul 11:59 pm (malam ni)


17 comments:

Rozuan Ismail said...

Terima kasih atas ucapan

p/s all the best untuk segmen ini

fiza saiza said...

singgah & follow disini :)

Jika free boleh singgah kembali :)
http://fizasaiza.blogspot.com/

Mia Liana said...

salam... mia singgah dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-bloglist-julai-blog-paly.html

Izazaty said...

Ala terlepas . sedihnyaaaaaaaaa :(

Jemput blogwalking di blog saya :)

http://muchmuchmuchbetterthanyou.blogspot.com

paridah said...

assalam..selamat berpuasa

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/06/segmen-bloglist-julai-blog-paly.html

Topik said...

apa itu blog segmen?

zainatul abu bakar said...

Thanks fiza :)

zainatul abu bakar said...

Thanks fiza :)

zainatul abu bakar said...

Thanks Rozuan Ismail

zainatul abu bakar said...

Hai Mia..thanks for drop by :)

zainatul abu bakar said...

Thanks for drop by Izazaty :)

zainatul abu bakar said...

Thanks for drop by Izazaty :)

zainatul abu bakar said...

Wslm..selamat berpuasa dan slmt hari raya :)

zainatul abu bakar said...

Blog segmen adlh blog yg dikhaskn oleh penulis blog utk menyertai segmen, giveaway ataupun contest. Thanks drop by :)

zainatul abu bakar said...

Wsalm ayu, thanks drop by ;)

Luqmanzakaria said...

gud luck and selamat bersegmen.salam singgah dari blog arepnakbebel.com