Mereka Sudah, Awak Bila Lagi??

~~Welcome~~

Ini adalah blog peribadi kepunyaan seorang perempuan kampung :)

Saturday, January 19, 2013

Friends: Thanks For 4 Years Beautiful Memory

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah..hati rase lega sangat sekarang ni. Sebab ape? Sebabnye thesis dah dihantar untuk di hardbound. Insyallah isnin nanti siap la kesemua 3 copy tersebut, aminn.hehe.

Seperti yang korang tau (kalau korang baca la entri sebelum ni, heh!) aku dah abis exam! yabedabeduuuu!! Jadi..ini adalah masanya untuk spend time dengan kawan-kawan. Yelah sebab ini adalah sem terakhir kami belajar di UiTM Shah Alam. Lepas ni kami akan ke alam praktikal..seterusnya ke alam ghaib pekerjaan,kekeke.


From left: Me, kawan Tjah, Tjah


Tempat: Setia City Mall
Tarikh: 16/ 1/ 2013
Masa: 4 pm - 8 pm
Kehadiran: Zai, Tjah, Kawan Tjah, Ima & Fara
Kenderaan: Ima

Nyam Nyam..burger bakar :)
Mine-burger cheesy chicken
Selekehnye lah aku..ala nak g makan je pun, hehe
Amboi tak sabar-sabar lagi die,hehe
Haii si Fara ni gambar die banyak mate stim camtu je,hahahaha

Tiha-motip?
Alhamdulillah..licin

Tempat: Burger Bakar Abang Burn
Tarikh: 8 pm - 9.30 pm
Kehadiran: Zai, Ima, Fara, Tiha, Fatin


Birthday girl- Ain
4 sekawan..intan, ain, fara, ima
Ain-Zai
Ntah hape-hape birthday girl ni


Tempat: Fakulti Sains Gunaan, UiTM Shah Alam
Tarikh: 18 / 1 / 2013
Aktiviti: Kemas Lab


NotaKaki: Happy Birthday Ain! I'm gonna miss all of u :) Thanks for everything friends




10 comments:

Anonymous said...

mujur ko ade blog..rindu rindu,blog ko jd tatapan aku :)
love you, sayang

Hanim Irsyad said...

sedap nyee burger dye! hehe

Anonymous said...

Omeyy adiah besday girl..smoge umur dirahmati n selamat berpraktikal!..:)

amer akat said...

Hi.. aslkum..u have so nice blog .. bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Dee Kay Apparels said...

Jom tgk jubah + tudung lycra n tudung ala fareeda di http://dkapparels.blogspot.com/.
Semuanya bwh RM200. ;-)

syaqirin said...

wah..srnok ye da hbs..nti blhla blog walking slalu..jgn lupe join+ snggah di blog saye ye..
http://sophiepariskiosk.blogspot.com/

Lina md. munir said...

Sedap tak burger bakar kat situ ?

tirahzairi said...

rindu jugak...hihi

Azhafizah Md Nor said...

lega sangat dah abes exam n study semua kan..lepas ni akan merindui kawan kawan pulak..btw,selamat menempuh alam baru dan selamat berpratikal.

Siti said...

heaven lps hbs hihi.slm knl.