Mereka Sudah, Awak Bila Lagi??

~~Welcome~~

Ini adalah blog peribadi kepunyaan seorang perempuan kampung :)

Thursday, April 28, 2011

Hidup ni macam roda..betul ke???

Assalamualaikum...


Apa khabar semua? Sihat?? ke demam exam?? Hihihi...biasala tu musim2 exam ni sume yang sakit. Sakit kepala..sakit perut...sakit hati?? Ishhh...jangan la sakit hati ye..kalo nak study dengan tenang...hati mesti tenteram, aman & damai. Barulah ilmu tu senang nak masuk..ok. arini aku bukan la nak cite pasal sakit hati ke pe benda ye.


Baru je rase masuk sem ni...dah exam pon sekarang ni. Aku ni dah lepas 3 paper dah pon. Tinggal 2 paper je lagi.Tak lama lagi dah nak abis exam..yeay!haha. Aku abis exam 7may. Hidup ni macam roda kan...pusing2 jumpe benda yang same lagi..cuti, naik sem baru, exam lagi! Ni la ape orang kate..lumrah kehidupan seorang pelajar. cewah!


Hihi...sebenarnya nak cakap sikit je. Nak exam la katekan..entry pendek je la ye. korang bace pon bosan kn?hehe. Nanti lepas exam baru nak jadi blogger tegar!!hahaha...nak update blog setiap hari! Sekarang jom kite study!!!! aku ni nak wat nota...banyak wooooo. Next exam ni banyak nak kena hafal mesin...dah macam budak engine dah ...padahal food tech! Ok la tata titi tutu~~


p/s: STUDY JANGAN TAK STUDY...JOM KITE STUDY KAWAN2 YANG CUN & HENSEM SEKALIAN! MAJULAH PENDIDIKAN UNTUK NEGARA!!






nak jadi macam mr.albert einstein:p

1 comment:

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/