Mereka Sudah, Awak Bila Lagi??

~~Welcome~~

Ini adalah blog peribadi kepunyaan seorang perempuan kampung :)

Friday, March 16, 2012

Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya

Assalamualaikum wbt...


Salam jumaat untuk semua. Hari ni baru ade kesempatan nak join contest [Miss Nadya]. Padahal dah lame tau pasal contest ni,hihihi. Happy Anniversary in advance untuk blog kak Nad :') 7 April nanti genaplah 1 tahun ye..


Kak Nad ni memiliki sugar glider yang comel-comel tau,kalau tak caye boleh pegi usha blog kak nad sekarang! Kalau kau tak tau pon binatang ape sugar glider tu, meh aku kasi tepek gambar kak nad bersama sugar glider kesayangan beliau. 


[KLIKSINI UNTUK SERTAI]
Comel kan? Bagi aku hobi Kak Nad yang satu ni sangat-sangat unik. Unik.. sebab tak ramai orang yang suka sugar glider, selalunya haiwan peliharaan yang paling ramai orang minat adalah kucing...tak pon arnab,hehe.


Hadiah-hadiah untuk contest ni adalah seperti berikut:


1. Vitamin E Softgel 10 biji untuk dua pemenang bertuah
2. 1 case broadband warna oren
3. Top Up RM10 untuk 2 peserta bertuah


Jom join contest ni, nak tag 2 orang blogger :)


[Fatin Amira Izati]
[Aida]

2 comments:

Miss Nadya said...

Salam,saya Admin nornadiah.com melawat peserta Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya..:)
Terima Kasih sudi join dan sudi memeriahkan contest Nad ni.
Sepatutnya tajuk dia Giveaway tapi tertulis contest..:D

Senarai Nama Peserta Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya
http://www.nornadiah.com/2012/03/senarai-nama-peserta-contest.html

Terima kasih kerana sudi memberi sokongan like dan Nad mengucapkan Semoga Berjaya..Amin..:D

Submission Receive..:)

Miss Nadya said...

Salam,Admin nornadiah.com minta peserta update di link blog Nad ::

http://www.nornadiah.com/2012/03/tarikh-tamat-contest-anniversary-1-year.html

Minta cek nama ada ke tidak di sini ::

http://www.nornadiah.com/2012/03/senarai-nama-peserta-contest.html

Terima kasih kerana sudi memberi sokongan like dan Nad mengucapkan Semoga Berjaya..Amin..