Mereka Sudah, Awak Bila Lagi??

~~Welcome~~

Ini adalah blog peribadi kepunyaan seorang perempuan kampung :)

Wednesday, December 14, 2011

Tahukah Anda Cintan Adalah Produk Keluaran Yeo's???

Assalamualaikum...


Hmmm...korang pernah dengar kan produk Cintan?? Tahu tak Cintan tu adalah produk keluaran Yeo's? Aku tak pernah tau pon pasal ni...sebab selama ni aku ingatkan Yeo's keluarkan produk minuman jer..of course yang paling femes mestilah air soya mereka.


Bukan ape..aku baru je balik dari kilang Yeo's di Petaling Jaya. Aku dan kawan-kawan semua adalah student food tech. So,kami pergi melawat kilang ni untuk melihat cara pemprosesan air minuman..


Terima kasih kepada pihak Yeo's sebab sudi menerima lawatan kami ini. Rasenya banyak ilmu baru yang kami belajar hari ni.


NotaKaki: Yeo's ada produk baru iaitu minuman isotonik H-Two-O. Check it out!


Published with Blogger-droid v2.0.1

3 comments:

Pendamba Mawar said...

owh baru tahu gak.lallala

zieyha said...

tak rugi bw kat sini .. dapat tmbh ilmu , anyway .. thanks :D

zainatul abu bakar said...

welcome..thanks sbb sudi singgah