Mereka Sudah, Awak Bila Lagi??

~~Welcome~~

Ini adalah blog peribadi kepunyaan seorang perempuan kampung :)

Saturday, October 29, 2011

Weekend Yang Membosankan :-|

Assalamualaikum...


Hye sume! Ni adalah entry kedua menggunakan Blogger-droid. Best la..aku suka blogger-droid ni. Senang nak update entry terkini...tak payah susah2 nak on lappy. Guna phones je..kalau nak insert gambar pon senang, tak perlu lah nak tercari-cari gambar dalam folder lappy lagi. Senang lagi mudah kan. Contohnya kalau pergi event ke melawat zoo negara ke pergi kenduri kawen ke..boleh terus update entry, tak perlu nak tunggu balik rumah on lappy..hihihi o_O


Eh sebenarnya aku kalau bukak lappy konpem terleka dengan benda2 laen sampai terlupa tujuan asal nak update blog. Sebab tu la blog aku selalu bersawang..tak de entry baru..hahaha. Kadang2 nak tengok satu entry baru dalam satu bulan pon susah.


Hmmmmm..arini aku juz nak tunjukkan betapa boringnya hari hari minggu aku. Tolonglah..setiap minggu kenapa mesti nak ada test. Dear my lectures..how about we take a break for 1 week from any test or quizes? Please..i do need a wonderful weekend together wif my besties <3<3


Published with Blogger-droid v2.0

4 comments:

cik p-naz said...

macam mn nk download blog ndroid tu ?

zainatul abu bakar said...

erm pegi dekat market, pastu search blogger-droid.pastu bleh download :))

cik p-naz said...

owh , thanks

zainatul abu bakar said...

Welcome :-D