Mereka Sudah, Awak Bila Lagi??

~~Welcome~~

Ini adalah blog peribadi kepunyaan seorang perempuan kampung :)

Saturday, March 23, 2013

GA | MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER

Assalamualaikum wbt...


[KLIK SINI]
Wah tajuk GA ni dah ala-ala Malaysia's Next Top Model pulak, hihi. Tadi ade terbaca entri kak Azhafizah Si Hati Merah Jambu. Macam best pulak kan tajuk GA ni. So ape salahnye join. Tak rugi ape pon. Ade 30 penaja dan 58 hadiah. Awesome tak Awesome GA oleh Mak Dara ni??? Berminat?? Jom la join reramai..heeee

Disebabkan teruja nak join GA ni saya nak tag 3 orang rakan blogger untuk same-same mencuba nasib, hihi.




Kat bawah ni senarai penaja-penaja untuk GA ni ok;

SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,Maszull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,Kesuma Angsana,Kyle Kesha,Mohd Ridzwan



NotaKaki: Tarikh tutup GA adalah pada 31/3/2013 (ade mase lagi ni, cepat join!)





19 comments:

adzairdawati makdara said...

terima kasih Zainatul kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Diana Azis said...

Salam..diana pun join segmen yang sama..apapun best of luck :)

Rozuan Ismail said...

Good luck dear!!

singgah dari GA yg sama

jemput singgah!!

http://kringg.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_23.html

Nur Mahirah said...

Balas kunjungan dari GA yg sama dan follow :)

http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Nur Mahirah said...

Balas kunjungan dari GA yg sama dan follow :)

http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

aiin baharom said...

gud luck...singgah dr segmen y sama
http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Azwar Syuhada said...

Good Luck!! Azwa singgah sini ye.. :)

Azwar Syuhada said...

Terima kasih., azwa follow akak juga.. :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum dear, good luck ye :)

Seneorita Baharin said...

Good luck dear ^_____^

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Mrs Velentine said...

Hi follow dr Ga sama

wan niahix said...

thanks zai sbb tag... nanti wan join... ^_^

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie said...

Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

tirahzairi said...

alaaa....terlepas dh...btw, thanks tag tirah :)

deno said...

salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. btw, deno folow sini #254 ^_^

www.dayan4gdeno.blogspot.com

Diera Tekikushika said...

segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)