Mereka Sudah, Awak Bila Lagi??

~~Welcome~~

Ini adalah blog peribadi kepunyaan seorang perempuan kampung :)

Saturday, May 12, 2012

SEGMEN: saya blogger universiti dari?

Assalamualaikum w.b.t...


Selamat pagi! Bukak dashboard pagi ni ternampak segmen yg dibuat oleh blogger [Afifah Daliliey]. Rasa macam menarik dan senang je..so aku pun nak join. Lame dah tak join segmen-segmen macam ni. Lagipon daripada belog ni berhabuk...baik lah aku conteng2 sikit kan..


Ok, marilah kita berkenalan ngan owner blog huduh ni. Nama diberi Nur Zainatul Fekehah Binti Abu Bakar. Panjang kan? hahaha..nasib lah bakal suami aku nanti nak sebut nama aku yang panjang ni. Tapi boleh panggil zai je. Akan berumur 22 tahun pada 16 Jun nanti. Muda lagi :)


Saya adalah blogger dari Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam. Sedang menuntut dalam tahun 3. Mengambil jurusan Sains dan Teknologi Makanan. Semester 6. Tak lame je lagi nak abis study..pada tahun hadapan InsyaAllah. So, ade lagi blogger2 dari UiTM Shah Alam??? Selamat berkenalan untuk semua! 





16 comments:

Qa said...

:)

afifah said...

trima kasih join sgmen fifah...thniah akak...da nk hbis stdy dah...slmt brkenalan...followed

Hafizi Samat said...

bw sini.salam kenal...

jom dtg blog sy
http://ucapanuntukbulan.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Maya said...

waaa, salam perkenalan. teringin nak g UiTM Shah Alam :|

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Farahin Ahmad said...

salam perkenalan :)

http://farahdiesel.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

mieza said...
This comment has been removed by the author.
mieza said...

salam perkenalan..

kalapenamenari.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

syiQin eQin said...

bw sini... singgah dari segmen yg same :)

http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Pecinta pink^^ said...

salam kenalan:) sy blogger dari UUM..jom2 singgah blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html terima kasih(^_^)

ikaa said...

dr segmn yg smaa

http://bakul2011.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

kitebudakbaik said...

datang dari segment yg same :)

http://snowhitesenget.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

AkmaDanira said...

Salam , singgah sini dr segmen yg sama.
salam perkenalan :)

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

ainol akasyah said...

Salam Perkenalan :)

Saya Blogger Dari Unimas Sarawak, Jemput Singgah Blog Saya

Amalina Razali said...

dtg dari segmen yg sama :)

http://duniacontengsaya.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-by-afifah.html

sweetsourlife said...

kita pon join..singgah la

http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti-by.html

^^eKaTiKaH^^ said...

singgah sini dari segmen yg same. kite dari utm dtg melawat. hihi :)